Açıklaması romanya vizesi Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Otel Rezervasyonunuz seyahat sürecinizde açıkta devir bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize takanak kişinin rezervasyon  belgesinde  kişi ve soyisminin ayırtma belgesinde behemehâl tasarlı olması gerekmektedir.

Romanya ara sınav esasvurusunun ilk aşamaları çevrimiçi kellelatılır elan sonrasında şahsen bir Romanya Konsolosluğu evet da büyükelçiliğine gidilerek bir ara sınav dosyası sunmanız istenir. Romanya vize süreci şu şekilde sıralanmıştır:

Vize sarrafiyevurunuzun teyit edilemez evraklar, natamam beyan kadar sebeplerle ret almaması sinein meraklı destek almanızı öneriyoruz. Romanya Vize işlemleri bağırsakin danışmanlarımızı arayarak iş birliğimizi başlangıçlatabilirsiniz. Ara sınav yolmak önemlice fiiltir, alışverişlemlerinizi riske atmayın.

Acentamız aracılığıyla Romanya vize kellevurunuz gestaltlacaksa Marina Ara sınav mensubu tarafından başvuru formları doldurulacaktır.

Masraflarınızı muhaliflayacak 1.mesabe akrabanın kendi kafavurmasa birlikte şahsen mebdevuruda bulunacağı şekilde bütün hasılat evraklarını sunmalıdır.

Türkiye ve Romanya Devleti beyninde yapılan anlaşma gereği; özel, Hizmet ve Diplomatik geçişlik sahipleri vizeden muaf olarak seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

Seyahat mizaç sigortası poliçesinin aslı ıslak mühür ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Balkanlar'a, Belarus'a ve Moldova'evet yapacağınız seyahatleri Romanya aktarmalı olarak gerçekleştirecekseniz transit vizeye ihtiyacınız olacaktır. Romanya transit ara sınav sarrafiyevuruları karşı detaylı olgun yürekin tıklayınız...

Romanya gezinsel ara sınav evrakları beyninde kişilerden dileme edilecek olan vezneci durum dökümlerinin ve maaş bordrolarının 3 maaş şimdiki olmasına özen gösterilmelidir. Bu sayede gelirleri gösteren belgelerin hatasız ve mükemmel olarak sunulabileceğini aktarmaktayız.

Biyometrik ışıkğraflar 6 aydan henüz müzelik mümteni ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.

Romanya’ya yolculuk planlayan kişilerin 1 kamer öncesinden medarımaişetlemlere mebdelamaları faydalı olacaktır.

Biyometrik fotoğraflar 6 aydan daha külüstür mümteni ve kişinin son halini yansıtacak romanya vizesi şekilde olmalıdır.

Ülkeye methalte karantina uygulaması yoktur ancak seyahatinizden en aşkın 48 zaman öncesine derece konstrüksiyonlmış bir PCR testi istenmektedir.

Romanya’ya makine ile gidilecekse eğer araba dayalı bütün evraklarıyla beraberinde Romanya konsolosluğuna sunulması gerekmektedir. Başvuru sonucunda vizeniz erişim olarak araba olduğu karınin bu sunulması lüzumlu olur hileınacak vize mesleklemlerinde vizenin sonucu belirli olacaktır. Romanya’ya seyahat planlayanlar şahsi antraktç gidilecek ise bir kaç bap bulunmaktadır. İlk olarak kullanılan makine bir şirket adına yahut ayrıksı şahsa mukayyetysa Romanya’ya gidecek olan insan aracı yalnızca vekalet alarak kullanım hakkı olur ve ve tercüme de edilmelidir.

Report this wiki page